Translate

måndag 27 november 2017

Is this the end?

Med närmare 800 inlägg från 2008 fram till idag och nästan 250 000 unika besökare spridda bland länder som Sverige, Ukraina, USA plus några länder till inklusive våra nordiska grannländer så är det inte utan att jag känner en viss stolthet över bloggen och dess tid fram till idag. 

Men allt roligt har ett slut och jag börjar känna att det är dags att runda av detta.
Andra saker tar allt mer utrymme. Tiden ute vid något vatten är och förblir prioriterat för mig, och med det sagt så är det bland annat bloggen som fått stryka på foten allt mer.


Jag tycker om att skriva och känner att detta med bloggandet har lärt mig en hel del om skrivande även om jag naturligtvis blandat och gett i textmaterialet. 
Att någon tidning eller annat skulle höra av sig känns långt borta och i någon form vill jag ju fortsätta skriva om än med ett annat upplägg.
Funderingar har funnits på att börja skicka texter till höger och vänster och sen hoppas att någon skall ta in det men jag har inte riktigt tagit mod till mig.
Så istället så har jag funderat på hur och på vilket sätt jag skulle kunna fortsätta med skrivandet utan att det behöver göras efter varje fiskeäventyr.

Det nuvarande upplägget har på något sätt skapat en press på mig själv att hela tiden komma ut med nya inlägg vilket naturligtvis avspeglat sig i texterna bitvis.

Jag avrundar bloggandet nu i december med en årskrönika, som jag alltid gjort.
För även om det sen kanske dyker upp inlägg med bilder och kortare text så kommer det att bli mindre och mindre aktivitet.
Längre texter och bilder kommer att dyka upp i en annat forum. 
I vilket, kommer jag att berätta mer om nu i december. 

Till alla er som läst och följt mitt skrivande, kommit med kommentarer, mailat eller som jag via bloggandet träffat ute vid något av alla våra fina fiskevatten, några av er riktigt goda vänner idag, vill jag rikta ett stort tack.
Ni har varit en stor del i att jag fortsatt skriva.
Jag har fått uppleva många trevliga stunder vid mina fisken, stunder som jag sedan via skrivandet kunnat återuppleva om och om igen. Detta har gjort att fisketuren har förlängts hela vägen hem till tiden framför datorn. 
Bloggen kommer att finnas kvar här, om än i lite mer avskalad form. Den beskriver mycket väl mig som sportfiskare, kärleken till vår underbara hobby och mitt engagemang kring fiskevård och miljön kring våra vatten.

Stor tack till er alla, träffade och oträffade fiskevänner.
Väl mött i nästa forum.
¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>   


  

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det har varit väldigt kul och intressant att läsa dina texter! Stort tack och lycka till framöver! / Simon

Anonym sa...


Instammer med Simon ovan, hoppas fa se dina bilder och texter nagon annanstans inom kort! Halsar Eric

Bosse sa...

Kommer att sakna dina inlägg och jag står fast vid det jag sagt tidigare. Du borde jobba på Sportfiskarna så kanske det skulle hända ännu mer. Du vågar ryta till när det behövs!
Kommer att sakna dina inlägg. Hoppas vi ses nån gång på stranden för vi fiskar en del gemensamma vatten!
Bosse Söderholm

Anonym sa...

Tack ska du ha. En av de trevligaste bloggar jag följt.
Mvh
Patrik Olsson

Krister sa...

Tack för alla trevliga rapporter. Det har faktiskt fått mig att damma av fiskeprylarna och ge mig ut på havsöringsjakt igen. Vi kanske ses vid roslagskusten
Krister