Translate

torsdag 24 september 2009

Tyst för länge nu!!

Nu har det varit allt för tyst allt för länge på bloggen. Sjukdom och annat tråk har satt stopp för mycket av rapporteringen, men nu kommer åter ett livstecken.

Imorgon bär det av ut på havet för fiske innan mörkret sänker sig. Två jobbarkompisar har väntat länge på sin tur, och nu stämde tid och plats, så då är det bara att köra hårt.
Rapport kommer imorgon kväll hur fisket gick.

En anna kul sak att rapportera om är att antalet fiskebloggar har ökat.
I sommras gjorde jag en trevlig bekanskap på stranden vid Storån i Jämtland. Jens en kille från Dalarna som också visade sig vara en mycket duktig fiskare då han samma kväll vi träffades drog en vacker öring på strax över två kilo i nattmörkret.
Nu har han lite försiktigt dragit igång en egen blogg, på Temat Fiske.
Jag misstänker att vi kommer att få doser av fiske i jämtländska strömmar men också från klassiska vatten som den berömda Storån i Dalarna och andra vatten i hans omgivningar.
Kolla in hans blogg här. Öringryggar och Sländspröt.

Och sist så kan jag meddela att det inte är bara hos Lunkan som Pernilla Andersson senaste CD landat. Även i min brevlåda låg hennes senaste alster.
En Cd som inte bara är fylld med bra musik utan också ger del av inkomsterna till sportfiskarna och deras kampanj "Ge Fan i Våra Vatten"
Det rippas hårt nu Lunkan!!¯`·.¸¸.·´¯`·.¸Skitfiske¸.·´¯`·.¸ ><((((º>

Inga kommentarer: