Translate

söndag 31 januari 2016

Roslagskust klädd i vår och vänskap

Förra söndagen, fiske i ett vinterlandskap med kyla och is. 
Idag, ett fiske som periodvis gav vårkänslor.

Esa och Jeanette tillbaka i Roslagen. Tillsammans med Fluganberg, Granaten, Niclas och Bosse Experten borgade det för en riktigt trevlig dag.
Med några lager mindre kläder än förra gången så började vi dagens fiske i bäckmynningen. Havet låg nästa stilla bortsett lite små dyningar, morgonsolens första strålar till och med värmde lite grann, som en signal om vilken tid som sakta nalkas.  

På hugget

Vårfiske i Januari

En vinterstel följare efter min fluga var det ända den platsen gav i fiskväg, men vi passade nog alla på att vända oss lite söderut och njuta dessa efterlängtade solstrålar.

Morgonsol har silver i mun?

Bästa fiskeplatsen?

Fluganberg

Laddar
  
Esa i bäckmynningen

Flytring, är det verkligen nödvändigt?

Efter att ha tillbringat halva dagen på första platsen bytte vi och mötte samtidigt upp Bosse Experten. Lunch, och Jeanette's tomatsoppa gjorde verkligen susen. Och efter att ha suttit en bra stund och därtill delat en panna kokkaffe så var det dags igen. 
Vi spred oss längs hela stranden och precis när ljuset började överge oss så tappade jag en fisk bara några meter från land. Men en dag som denna, i det här sällskapet, så blir resultatet sekundärt. Detta var dagen då jag bara gick runt på stranden log och njöt i vänners sällskap. 

'Mitt Kök' Tomatsoppa alá Jeanette.
Receptet finns på - Mycket Gott.idag 

Gentlemän?

Experten och hans bambu

Experten

Roslagskust

Posé värdig dagens största 'landade'

Roslagskust

¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>< ((((º>

Inga kommentarer: