Translate

måndag 4 april 2011

Skånskan´s Lars J Eriksson

Har knappt hunnit klara av måndagen innan veckans stjärnskott visar sig.
Lars J Eriksson visar med sitt inlägg i dagens Skånskan, att vi på vissa håll har en ganska lång väg att vandra innan vi når insiktsfullhet hos alla oss tvåbenta varelser.
Lars ville nog väcka någon form av debatt och visa på sin egna uppfattning och därmed sin totala okunskap när det gäller miljön debatten och den biologiska mångfalden.
Eller vad kan man mer säga än när en vuxen man, idag den 4;e April 2011 kan fälla sådana här rader.
Jag går så lång att jag härmed utnämner honom till Natur Rasist!!
Kanske lite väl hårt, men som journalist vet nog Lars själva att "klippa i" lite extra i sina rader, så då får han kanske ta om någon annan "klipper i" tillbaka.

Den nackdel som ibland lyfts fram är påverkan på naturlandskapet. En orörd älv har andra miljökvaliteter än en reglerad. Men den reglerade älven skapar också ett kulturlandskap med starka attraktionsvärden, exempelvis dammar och sjöar för fiske och turism. Det blir en förädling ungefär som kulturlandskapet – änglamarken – där åkrar, ängar och beteshagar har helt andra och i många avseenden högre kvaliteter än den orörda och rätt dystra urskogen med dess ogästvänliga snårighet.

Eftersom inte heller kärnkraften är en outtömlig energikälla kommer den på sikt att behöva ersättas. Frågan är om vi nu skall börja bygga ut vattenkraften eller om uppgiften skall läggas på kommande generationer.

Hela artikeln hittar ni här: Skånskan.se

Just nu sprids hans något tvivelaktiga artikel på Facebook och via bloggar.
Och jag är rädd för, att Lars kan ha något mail i sin inkorg imorgon.
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>

Inga kommentarer: